Travelvision R7

Travelvision R7

Travelvision R7 Flat

De Travel Vision R7 Flat combineert de voordelen van een volautomatische schotelantenne met die van een mobiele schotel. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R7 geheel automatisch de door u gewenste satelliet. Opbouw op het dak van uw caravan of camper is niet nodig, u kunt de R7 eenvoudig overal opstellen. De R7 biedt u optimale vrijheid, u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw onder de bomen plaatsen, het systeem opstellen waar u maar wilt en genieten van uw favoriete televisie programma’s. De Travel Vision R7 is in een handomdraai op te stellen en aan te sluiten met slechts één kabel naar uw receiver. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen middels een Nederlandstalig display en is voorzien van GPS waardoor de satelliet zeer snel wordt gevonden waar u zich ook bevindt.

€ 1.649,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2000001270776

De R7 is voorzien van een unieke anti-diefstal bedieningsmodule. Nadat het systeem is uitgericht op de satelliet kunt u de bedieningsmodule eenvoudig uit het systeem nemen en veilig binnen opbergen terwijl u ononderbroken televisie kunt blijven kijken.

Zonder de bedieningsmodule, waarin de aandrijving en de elektronica van het systeem huist, kan de schotel niet bedient worden en daarom kunt u de R7 met een gerust hart buiten laten staan. Door toepassing van zeer hoogwaardige kunststof materialen voor de buitenzijde van het systeem is de Travel Vision R7 bestand tegen alle weersomstandigheden.

De R7 schotelantenne bestaat uit meerdere modellen.

Het verschil wordt vooral bepaald door de afmeting van het schotelblad. Hiervoor geldt in het algemeen hoe groter het schotelblad hoe beter de ontvangst en hoe groter het gebied waar u de Nederlandse zenders kunt ontvangen. De enige uitzondering hierop is de R7 Flat, deze heeft een compacte vlakantenne maar qua ontvangst is deze vergelijkbaar met een 70cm offset schotel.

Travel Vision is een A-merk en levert producten die garant staan voor optimale kwaliteit en duurzaamheid.

Op deze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar. De R7 systemen worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en worden samengesteld uit degelijke en hoogwaardige materialen.

Het schotelblad is gemaakt van kunsthars met glasfiber en is hierdoor uitermate geschikt voor mobiel gebruik. Door de speciale vorm van het blad heeft deze schotel een zeer hoog rendement en een uitstekende digitale ontvangstkwaliteit.  Onze systemen zijn voorzien van zelf ontwikkelde software zodat een perfecte werking en ontvangstkwaliteit wordt gegarandeerd.

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Travelvision R7 Flat
Uw waardering

Vlakantenne 51,5cm x 51,5cm

  • 16 voorgeprogrammeerde satellieten
  • Nederlandstalig display
  • Gewicht 15,75 kg
  • Laadadapter 230V AC naar 24V DC
  • Accu draaiduur max. 60 minuten
  • Accu oplaadtijd leeg – vol 120 minuten
  • Coax kabel 75 Ohm dubbel afgeschermd (standaard 15 meter meegeleverd)
  • LNB met 2 uitgangen
  • Verstelbare skew aanpassing
  • 2 jaar garantie

klik hier voor gebruiksaanwijzing R7-flat

klik hier voor catalogus

 

ONTVANGSTGEBIED EUTELSAT 9
ONTVANGSTGEBIED ASTRA 3