Partners

Brand

Tenten, licht in gewicht, ideaal voor de rondtrekkende kampeerder.

Doréma

Doréma is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en maken topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessoires en onderdelen.

dwt Zelte

Campingtenten, voortenten voor caravans, voor alle wensen.

Fiamma

Fiamma staat vandaag de dag wereldwijd bekend als een vooruitstrevend topbedrijf op het gebied van technische accessoires voor vakantievoertuigen. Fiamma is houder van meer dan 100 patenten.

Goldcamp

De Goldcamp collectie is de meest spraakmakende voortenten collectie. Het merk met de meest innovatieve extra's en de beste prijs/kwaliteit verhouding, kan zonder meer worden gezien als de Topline voortenten collectie.

Isabella

Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid.

Kampa

Founded in 2006, Kampa has swiftly become one of Europe's most recognised brands for camping and caravanning accessories.

StarCamp

Onder het label StarCamp presenteert Doréma een budgetlijn zeer aantrekkelijk geprijsde caravanvoortenten en caravanluifels. 

Thule Omnistor

De Thule luifels zijn ontworpen voor uw camper en uw reisstijl. De nieuwe standaard voor luiffels.

Unico voortenten

Voortenten en luifels van het merk Unico staan bekend om de ronde vorm. Deze kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn, uiterst stormvast zijn en de perfecte afwatering hebben.

Ventura

Wanneer u uw budget wil beperken, kunt u met Ventura voortenten toch voor veel mogelijkheden kiezen.

Vinken

Viva

Het nationale en toonaangevende kampeerplatform

Walker

Walker is nog steeds het topmerk van weleer; door jarenlange traditie, ervaring en innovatie maakt Walker nog steeds unieke, hoogwaardige voortenten en luifels, voorzonluifels, speciale voortenten, wintertenten en deeltenten met een goede pasvorm voor jarenlang zorgeloos kampeerplezier!