Bezorging en afhalen

Bezorgen

Tijdens de bestelprocedure kunt u een keuze maken tussen ‘Afhalen in de winkel in Asten’ of ‘Verzending’. Wilt u uw bestelling laten bezorgen, dan kiest u voor de optie verzending. De kosten voor het bezorgen kunt u te allen tijde terugvinden in het winkelwagentje.

Onze bestellingen worden, met uitzondering van grotere en zwaardere pakketten, verzonden via DPD. Grotere en zwaardere pakketten, worden verzonden met een andere vervoerder.

Afhalen

Tijdens de bestelprocedure kunt u een keuze maken tussen ‘Afhalen in de winkel in Asten’ of ‘Verzending’. Kiest u voor afhalen, dan ontvangt u zodra de bestelling voor u klaarligt een e-mailbericht met de afhaalbevestiging. Wanneer u de bestelling komt afhalen is het van belang dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt en een print van de afhaalbevestiging die u via e-mail is toegezonden. Zonder een legitimatiebewijs en de afhaalbevestiging kunnen wij de bestelling niet meegeven.

U kunt ook iemand anders de bestelling op laten halen. Zorg ervoor dat de persoon die uw bestelling op komt halen een kopie van uw legitimatiebewijs bij zich heeft en een print van de afhaalbevestiging die u via het e-mailbericht heeft ontvangen. Ook hierbij geldt dat zonder kopie van het legitimatiebewijs van de persoon die besteld heeft en een afhaalbevestiging niets meegegeven kan worden.

Voor bestellingen die afgehaald worden in de winkel in Asten worden uiteraard geen extra kosten berekend.

Verzendkosten

Wanneer u uw bestelling zelf komt ophalen is er geen sprake van verzendkosten. Mocht u de bestelling willen laten bezorgen op het door u aangegeven adres, dan is er sprake van een vergoeding voor de verzending bij verzendingen onder Euro 100,00 of voor bepaalde artikelen.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de maat van de door u bestelde artikelen. Deze kosten worden voor u in het betaalprogramma komt aan u kenbaar gemaakt. Voor de waddeneilanden gelden voor lengtevracht afwijkende tarieven. Neem hiervoor met ons contact op.

Levertijden

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van het moment van bestellen en de actuele voorraad.

Als u de artikelen wilt laten bezorgen bedraagt de leveringstermijn van uw bestelling gemiddeld 5 werkdagen, na ontvangst van uw betaling.

Heeft u gekozen voor ‘Afhalen in de winkel in Asten’ dan ontvangt u een e-mail wanneer de bestelling voor u klaarligt. Ook deze termijn bedraagt gemiddeld 5 werkdagen.

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst die door zijn gewicht of omvang niet via DPD geleverd kan worden, wordt u daarvan door ons op de hoogte gesteld. Deze bestellingen worden verzonden via een andere vervoerder.

Voor al het bovenstaande geldt dat de artikelen voorradig moeten zijn. Wanneer door u bestelde artikelen niet voorradig zijn, wordt er contact met u opgenomen.