Vinken de specialist op gebied van campers en onderdelen!

Vinken biedt een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte campers. Toonaangevend is het merk Weinsberg. In de schowroom kunt u de nieuwste modellen terug vinden. Zoekt u naar een gebruikte camper dan hebben wij ook een groot aanbod aan occasions.

Kampeerwinkel

Naast onze showroom vindt u ook onze kampeerwinkel, de complete winkel beslaat een oppervlakte van 4100m2, voldoende ruimte om u veel artikelen op het gebied van kamperen te laten zien. Onze verkoop medewerkers staan graag voor u klaar met adviezen en voor het uitzoeken van de voor u meest geschikte caravan. Ook is het bij Vinken Caravans mogelijk om een caravan te huren of ter bemiddeling aan te bieden.

Camper onderdelen

Helaas gaat er wel eens een onderdeel kapot of is er iets aan vervanging toe. Wij hebben een uitgebreide voorraad met onderdelen, van lampen tot kastsluitingen. Zowel van onze merken campers, als van andere merken. Onze shop medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen met vrijwel al uw vragen. Mochten wij een artikel niet standaard op voorraad hebben dan is het vaak toch nog te verkrijgen via een van onze leveranciers. Onze medewerkers helpen u graag met zoeken!

Vinken dealer van;

Weinsberg Campers