Isabella Comfort Carpet

Isabella Comfort Carpet

Isabella Ground Cover

GroundCover is een hoogwaardig grondtapijt dat voorkomt dat de buitenwand van de voortent vervuild wordt door opspattende grondeeltjes tijdens een regenbui.

 


720010018

was € 171,00 Speciale prijs € 153,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5705886451131

 

Niet meer vieze tenten schoonmaken!

GroundCover wordt op de grond gelegd voordat de tent opgebouwd wordt. Het materiaal moet 30-50 cm groter aan alle kanten zijn, waardoor de tent tijdens regen beschermd is tegen opspattend zand en andere viezigheid.

Veel mensen vinden het vervelend de hele voortent schoon te moeten maken.
Isabella brengt nu een ondertapijt van Fiber Tex op de markt dat voorkomt dat het water samen met het modder en ander vuil weer tegen de tent opspat.

Dit tapijt wordt ruimer neergelegd dan de oppervlakte van de tent en absorbeert en voorkomt zo het opspattende vuil.

Het Ground Cover wordt op rol geleverd met de volgende afmetingen: 2 mtr x 18 mtr.

Rol de GroundCover onderlaag langs de caravan uit op de plek waar u de voortent opbouwt wil. De onderlaag moet aan alle kanten 30 tot 50 cm groter zijn dan de tent. Met een schaar kunt u het in passende lengtes afknippen. Leg nu de volgende baan naast de eerste. Deze in dezelfde lengte afknippen als de eerste. Leg nu de banen naast elkaar, laat hierbij de banen elkaar zo overlappen dat 30 tot 50 cm van de onderlaag aan alle kanten buiten de tent komt. Bevestig de onderlaag in de hoeken met haringen. Hierbij kunnen de haringen door de onderlaag gestoken worden. De onderlaag is zeer sterk en hiervoor geschikt.

Tip
U kunt de GroundCover onderlaag combineren met het ComfortCarpet en het Bolon voortenttapijt. Hierdoor hebt u een optimaal comfort en minimaal kans op condens.

 

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Isabella Ground Cover
Uw waardering