Fiamma Rafter F45/F65/F80

Fiamma Rafter F45/F65/F80

Fiamma Rafter Caravan Store XL

Fiamma Rafter Caravan Store XL

Fiamma Rafter Pro

Fiamma Rafter Pro. Gebogen spanningsstang; geen last meer van een wapperend doek. Geen regenwater meer op het doek van de luifel! De spanningsstang Rafter Pro is éénvoudig te monteren zonder gaten in de luifel te maken. Door het doek in het midden te spannen met de rafter, worden de regenwaterplassen en tevens het wapperen van het doek vermeden, het openen van de camperdeur verloopt ook beter.

 

F98655A002

was € 78,70 Speciale prijs € 67,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8004815346386

Fiamma Rafter Pro. Geen last meer van een wapperend doek Geen regenwater meer op het doek van de luifel! De spanningsstang Rafter Pro is éénvoudig te monteren zonder gaten in de luifel te maken. Door het doek in het midden te spannen met de rafter, worden de regenwaterplassen en tevens het wapperen van het doek vermeden, het openen van de camperdeur verloopt ook beter.

Gebogen spanningsstang. Geen last meer van een wapperend doek Geen regenwater meer op het doek van de luifel! De spanningsstang Rafter Pro is éénvoudig te monteren zonder gaten in de luifel te maken. Door het doek in het midden te spannen met de rafter, worden de regenwaterplassen en tevens het wapperen van het doek vermeden, het openen van de camperdeur verloopt ook beter. Hij bestaat uit twee stevige uitschuifbare stangen van aluminium. In lengte regelbaar van minimum 144 cm tot maximum 265 cm. Geschikt voor luifels met uitval tot 250 cm. Voorzien van doppen voor het aanpassen op andere luifelmerken. Vermijdt gebruik tijdens zonneschijn.

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Fiamma Rafter Pro
Uw waardering