Cadac pizzasteen

Cadac pizzasteen

Cadac Installatiesetje Universeel

Cadac Installatiesetje Universeel

Cadac Carri Chef 2 Combo 8910-030

De Carri Chef 2 is eenvoudig te monteren, makkelijk schoon te maken en weer makkelijk op te bergen. Dit maakt het de ideale barbecue voor zowel thuis als op vakantie. De krachtige roestvrijstalen brander met piëzo-ontsteking zorgt voor een juiste temperatuur. Met gesloten deksel creëert u een oven; ideaal om te bakken of te stoven. De Carri Chef 2 BBQ/Skottel beschikt over een pandrager, een barbecuerooster en de originele CACAC Skottel. Wilt u nog meer mogelijkheden voor buiten koken, dan is het apparaat verder uit te breiden met een pizzasteen, een paella pan, een Grill 2 Braai plaat of een braadpan. Buiten koken is nog nooit zo divers geweest!

€ 339,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
6001773104494

De Carri Chef 2 is eenvoudig te monteren, makkelijk schoon te maken en weer makkelijk op te bergen. Dit maakt het de ideale barbecue voor zowel thuis als op vakantie. De krachtige roestvrijstalen brander met piëzo-ontsteking zorgt voor een juiste temperatuur. Met gesloten deksel creëert u een oven; ideaal om te bakken of te stoven.

De Carri Chef 2 BBQ/Skottel beschikt over een pandrager, een barbecuerooster en de originele CACAC Skottel. Wilt u nog meer mogelijkheden voor buiten koken, dan is het apparaat verder uit te breiden met een pizzasteen, een paella pan, een Grill 2 Braai plaat of een braadpan. Buiten koken is nog nooit zo divers geweest!

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Cadac Carri Chef 2 Combo 8910-030
Uw waardering