ACSI Campinggids Frankrijk 2020 + app

ACSI Campinggids Frankrijk 2020 + app

ACSI Klein & Fijn Kamperen gids + app 2020

ACSI Klein & Fijn Kamperen gids + app 2020

ACSI Campinggids Zuid-Europa 2020 + app

Van de Spaanse Costa’s tot de Adriatische kust en van de Côte d’Azur tot Sardinië. Rond de Middellandse Zee vindt u veel schitterende vakantiebestemmingen. En prachtige campings! Die campings staan allemaal in de ACSI Campinggids Zuid-Europa. Hierin vindt u alles over maar liefst 2.120 campings in Portugal, Spanje, Andorra, Frankrijk (Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes/Côte d'Azur, Rivièra-Côte d'Azur, Corsica), Italië, Slovenië, Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Griekenland.
€ 17,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
9789492023889

U ontvangt:

  • ACSI Campinggids Zuid-Europa 2020
  • Kaart met doorreiscampings
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2020 (t.w.v. € 17,95)**
  • Toegang tot de vier landenpakketten met Zuid-Europese campings in de ACSI Campings Europa-app (t.w.v. € 8,96

Bij dit product ontvangt u toegang tot de campinginformatie uit de vier Zuid-Europese landenpakketten in de handige ACSI Campings Europa-app (t.w.v. € 8,96)*. Zo heeft u alle Zuid-Europese campings dus ook altijd bij de hand op uw smartphone, tablet of laptop. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!


De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10) en voor laptop en computer (Windows 10).

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:ACSI Campinggids Zuid-Europa 2020 + app
Uw waardering