ventilatierooster opbouw

ventilatierooster opbouw

Dometic onderrooster LS 200

Dometic onderrooster LS 200

Dometic bovenrooster LS 100

Bovenrooster afm. 448x148mm compleet met inbouwrooster, inzetstuk en winterafdekkkap. 

 

Een goede ventilatie achter een absorptiekoelkast voorkomt de ophoping van warmte achter de inbouwkoelkast. Daardoor worden de prestaties van een absorptiekoelkast aanzienlijk verbeterd.

 2204058B

€ 47,80
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
2000220405812

Een goede ventilatie achter een absorptiekoelkast voorkomt de ophoping van warmte achter de inbouwkoelkast. Daardoor worden de prestaties van een absorptiekoelkast aanzienlijk verbeterd.
De LS 100 en LS 200 koelkastroosters worden in de buitenwand van de caravan of camper gemonteerd. Het LS 200 onderrooster voert koele buitenlucht aan achter de koelkast waarna de warmte door het LS 100 bovenrooster wordt afgevoerd.
Een extra voordeel van de Dometic ventilatieroosters is dat ze het energieverbruik van de koelkast verminderen. En ze bieden eenvoudig toegang tot de ruimte achter de koelkast. Ideaal bij service- en onderhoudswerkzaamheden zoals het reinigen van de gasbrander of de gasafvoerpijp. De koelkast hoeft dan niet uitgebouwd te worden.

De LS-serie koelkastroosters zijn perfect geschikt voor enkeldeurs koelkasten. Beide modellen worden standaard geleverd met een bijbehorende winterafdekset. Dometic adviseert deze winterafdekking te gebruiken bij temperaturen onder de 5°C. De koelkastroosters zijn zo ontworpen dat het vrijwel onmogelijk is dat er regen door de roosters valt.
Beide roosters hebben dezelfde afmetingen en zijn verkrijgbaar in wit en beige.

Alleen een juiste installatie van 2 roosters garandeert een optimale prestatie van uw koelkast.

Het LS 100 ontluchtingsrooster voorkomt de energieverspillende opbouw van warmte achter de koelkast door deze naar buiten af te voeren. Dit rooster dient dan ook zo hoog mogelijk boven de condensor gemonteerd te worden.
Aan de rechterzijde is een mogelijkheid voor de afvoer van verbrandingsgassen ingebouwd.

Het LS 200 beluchtingrooster voert koele buitenlucht aan achter de absorptiekoelkast. Dit bevordert de luchtcirculatie waardoor de warmte achter de koelkast beter en sneller wordt afgevoerd. De koelkast presteert daardoor zuiniger en beter. Dit koelkastrooster dient gelijk gemonteerd te worden met de vloer van het voertuig.

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Dometic bovenrooster LS 100
Uw waardering