accuklem

accuklem

Truma XT

Truma XT

Truma BC-10 acculader/omvormer

Truma biedt hiermee het eerste laadapparaat met een speciaal voor Optima®-spiraalcelbatterijen aangepaste karakteristiek

 

4403140

€ 345,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4052816021782

De BC-10 het nieuwe Truma-laadapparaat, dat een half kilogram lichter en duidelijk compacter is dan zijn voorganger. De BC 10 werd voor een laadstroom van max. 10 A ontwikkeld en beschikt over drie laadprogramma’s voor natte batterijen/gelbatterijen, AGM- en Optima®-batterijen en een stroomtoevoermodus.

Truma biedt daarmee het eerste laadapparaat met een speciaal voor Optima®-spiraalcelbatterijen aangepaste karakteristiek. De drie laadprogramma’s zorgen met hun volautomatische, achttrapskarakteristieken voor snel, betrouwbaar en temperatuurgestuurd laden. Dat garandeert een maximale beschikbaarheid en levensduur van de batterij. Daartoe dragen ook de regelmatige batterij-desulfatering en de werking zonder spanningspieken bij. Een LED-indicator informeert over de actuele laadtoestand van de batterij.

Bijkomend voordeel: het nieuwe Truma-laadapparaat kan dankzij de meegeleverde Easy clicK®-poolklemmen en de insteekbare batterijaansluitkabel snel en gemakkelijk weggenomen worden, bijvoorbeeld om de batterij in de winter bij te laden.

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Truma BC-10 acculader/omvormer
Uw waardering