regular trud

Isabella Carpet Dawn 300

light grid

Isabella Carpet Flint 300

Isabella Carpet Dawn 350

Isabella carpet Dawn 350. De collectie Isabella carpet tenttapijten zijn soepel geweven en bestaan uit een sterke nylondraad omwonden met pvc. De Isabella tenttapijten zijn in een warmtepers na behandeld waardoor het tenttapijt zonder te rafelen eenvoudig op maat te snijden/knippen is. De Isabella Carpet tenttapijten zijn licht van gewicht en flexibel waardoor ze eenvoudig op te vouwen zijn voor transport. Het tenttapijt welke leverbaar is in meerdere designs is tevens makkelijk schoon te maken en UV bestendig.

 

was € 167,00 Speciale prijs € 149,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5705886828063

Isabella carpet Dawn. De collectie Isabella carpet tenttapijten zijn soepel geweven en bestaan uit een sterke nylondraad omwonden met pvc. De Isabella tenttapijten zijn in een warmtepers na behandeld waardoor het tenttapijt zonder te rafelen eenvoudig op maat te snijden/knippen is. De Isabella Carpet tenttapijten zijn licht van gewicht en flexibel waardoor ze eenvoudig op te vouwen zijn voor transport. Het tenttapijt welke leverbaar is in meerdere designs is tevens makkelijk schoon te maken en UV bestendig.

Wanneer u een Isabella Carpet voor uw voortent kiest, krijgt u een tapijt dat volledig vrij is van hormoonverstorende phtalaten. Isabella Carpets worden in Zweden geproduceerd met 100% vernieuwbare energie en voor het schoonmaken van de tenttapijten zijn geen chemicaliën nodig. In 99% van de gevallen hoeft u alleen water en een borstel te gebruiken. 

Isabella Carpet is verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties die perfect bij je Isabella voortent passen. De drie kleuren North, Flint en Dawn worden voor de hele collectie voortenten van Isabella gebruikt. Je kunt dus helemaal de combinatie kiezen die jij wilt. Misschien wil je een Flint kleed voor je Flint voortent. Of misschien combineer je liever een Dawn kleed met een North voortent?

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Isabella Carpet Dawn 350
Uw waardering