ACSI Campinggids Zuid-Europa 2020 + app

ACSI Campinggids Zuid-Europa 2020 + app

ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2020

ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2020

ACSI Klein & Fijn Kamperen gids + app 2020

Kampeert u het liefst op een kleinschalige en gemoedelijke camping? Wat verder weg van de drukte geniet u nog meer van de natuur en van de omgeving. En dat op een rustige plek en in een gemoedelijke sfeer. Maar waar vindt u dit soort kleine, fijne campings? Wij helpen u op weg en hebben de bijna 2.000 leukste kleine, fijne campings in Europa voor u geselecteerd en verzameld in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids.

€ 15,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
9789492023834

Zoek en boek met de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app

Bij dit product ontvangt u toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99)*. Hiermee heeft u het complete overzicht van alle kleine, fijne campings altijd bij de hand op uw smartphone, tablet of laptop. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

 

Bij aanschaf van de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids + app ontvangt u:

  • ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids 2020
  • Mini-atlas: overzichtelijke landkaarten met alle campings
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2020 (t.w.v. € 17,95)**
  • Toegang tot alle campinginformatie in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99)


De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10) en voor laptop en computer (Windows 10).

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:ACSI Klein & Fijn Kamperen gids + app 2020
Uw waardering