DWT Rain Outside zijwand L-VAN

DWT Rain Outside zijwand L-VAN

DWT Its Holiday voorwand

DWT Its Holiday voorwand

DWT Its Holiday zijwandenset

DWT Its Holiday zijwandenset. Verander uw luifel in slechts enkele stappen in een comfortabele luifelvoortent. De doordachte constructie en het overtuigende concept maken uw vrije tijd en verblijf aangenaam. De lichtheid van het materiaal en het ontwerp van de wanden zijn afgestemd op rondtrekkende kampeerders. De wanden inspireren zowel nieuwkomers als experts.

Combineer eventueel de zijwand en de voorwand met uitbreidingssegmenten om uw eigen voortent te creëren. Geschikt voor de luifelmodellen van Thule Omnistor 5200 en 6300. Ga nu voor duitse topkwaliteit!!

€ 700,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
165012400

DWT Its Holiday zijwandenset. Verander uw luifel in slechts enkele stappen in een comfortabele luifelvoortent. De doordachte constructie en het overtuigende concept maken uw vrije tijd en verblijf aangenaam. De lichtheid van het materiaal en het ontwerp van de wanden zijn afgestemd op rondtrekkende kampeerders. De wanden inspireren zowel nieuwkomers als experts.

Combineer eventueel de zijwand en de voorwand met uitbreidingssegmenten om uw eigen voortent te creëren.

 

Indeling:

 • Het basiselement voorwand heeft een groot panoramavenster en een oprolbaar toegangsdeursegment. Het panoramavenster kan worden geopend met een ritssluiting und zur Veranda abklappen, de toegangsdeur kan zowel rechts als links van het raam worden geplaatst.
 • Het basiselement kan door middel van ritssluitingen met de Verbreiterungssegmenten op de gewenste maat (lengte = luifelaanduiding)
 • worden aangepast.
 • De voorwanddelen worden middels een pees door de lijst vande cassetteluifel getrokken.
 • De voorwand is voorzien van stormbandadapters voor het bevestigen van stormbanden (optie).
 • De zijwanden worden tussen de luifelkast en het voorprofiel gespannen met behulp van een spanstang. De zijwanden worden middels clips aan het luifeldoek bevestigd.
 • De zijwanden hebben een ritssluiting waarmee de toegangsdeur naar de zijkant kan worden geopend en opgerold of via welke de zijwand vanuit het voertuig kan worden geopend om gemakkelijk toegang te krijgen tot servicekleppen etc.
 • De zijpanelen zijn afritsbaar door middel van een ritssluiting.
 • Grote ventilatieramen (mesh) in de zijwanden kunnen worden afgesloten met een folieflap d.m.v. een ritssluiting. De raamflap kan ook als afdichting van de ventilatie dienden zodat het niet inregent maar ter gelijkentijd toch kan ventileren. Dit betekent dat een weerbestendige ventilatie op elk moment mogelijk is.
 • De voor- en zijwanden zijn te verbinden met ritsen.
 • De wanden kunnen aan de binnen- of buitenkant worden afgespannen.

Materiaal: lichte, ademende en lichtechte trailtex-stof, wasbarepolyesterstof aan de buitenkant gecoat. Verhoogde sokkel (spatscherm)
van polyesterweefsel aan beide zijden bedekt met PVC.

Stangen: elke zijwand is voorzien van een stalen spanstang (25x1 mm) voor bevestiging (ophanging).

 

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:DWT Its Holiday zijwandenset
Uw waardering

 

5200: montagehoogte: uitvaldiepte:  
M 220 - 240 cm 250 cm € 700,00
L 240 - 260 cm 250 cm € 710,00
XL 260 - 280 cm 250 cm € 725,00

 

6300: montagehoogte: uitvaldiepte:  
L-Vans 230 - 250 cm 250 cm € 710,00
L 240 - 260 cm 250 cm € 710,00
XL 260 - 280 cm 250 cm € 725,00