Fiamma Aqua F 12V 13 liter

Fiamma Aqua F 12V 13 liter

Fiamma Aqua F- 12V 10 liter

Fiamma Aqua F - 12V 10 liter. Zelfaanzuigende membraanpomp met 4 kamers voor drinkbaar water ontworpen voor een hoge en constante stroom.

 

07073A01-

was € 108,00 Speciale prijs € 97,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8004815341206

Meer liter per minuut, minder lawaai, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!Zelfaanzuigende membraanpomp met 4 kamers voor drinkbaar water ontworpen voor een hoge en constante stroom.
Uitgerust met innovatief binnenmembraan gemaakt uit één stuk voor een waterdichte afdichting. Met trillingsdempende basis en externe filter voor eenvoudig onderhoud. Verbeterde motor met hoog rendement, voor een hoge capaciteit met laag energieverbruik.
Verhoogd debiet 
Nominaal debiet tot 13 l/min.

Dankzij de overgang van 3 naar 4 zuigers en de gelijktijdige stijging van de waterverplaatsing biedt de nieuwe Aqua F tot 13 l/min debiet.
Continue waterstroom 
Constant debiet bij het openen van de kraan. 
Het grootste aantal zuigers, elkeen voorzien van één ingangsafsluiter (de buitenste exemplaren in de afbeelding) en één uitgangsafsluiter (de vier interne exemplaren), hebben een constante stuwkracht; dit vertaalt zich in een continue waterstroom. 
Lawaai 
Het maximale geluidsniveau werd teruggebracht tot 50 dB 
Verschillende factoren zorgen voor meer trillingsdemping, waardoor deze pomp nog stiller werkt:
-evenwichtigere druk
-rubber membraan in één enkel stuk
-compacte mechanische overbrenging
-trillingsdempende basis

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Fiamma Aqua F- 12V 10 liter
Uw waardering

Onderdelentekening:

Klik hier voor onderdelen

 

Voor onderdelen te bestellen geeft het onderdeelnummer aan van het onderdelenoverzicht en mail naar joosth@vinkencaravans.nl