Dorema zijwand voor de Palma voortentluifel

Dorema zijwand voor de Palma voortentluifel

DWT Shadow Modul classic voorwand

DWT Shadow Modul classic voorwand

DWT Shadow Modul

DWT Shadow Modul voortentluifel. Biedt veel schaduw en ruimte voor uw tent! En door de nieuwe bevestigingstechniek wordt een volwaardige tweede tent gecreeerd, die u aan uw hoofdtent kunt aanbouwen. De modulevariant biedt u de mogelijkheid om het dak, de zijwanden en voorwand afzonderlijk van elkaar te bestellen! Universeel bruikbaar.

€ 490,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
455555555556222111555555

Biedt veel schaduw en ruimte voor uw tent! En door de nieuwe bevestigingstechniek wordt een volwaardige tweede tent gecreeerd, die u aan uw hoofdtent kunt aanbouwen. De modulevariant biedt u de mogelijkheid om het dak, de zijwanden en voorwand afzonderlijk van elkaar te bestellen! Universeel bruikbaar.

Diepte:

240 cm

Materiaal :

dak: uit aan beide zijden met pvc gecoate polyester, afwasbaar en onderhoudsvriendelijk.Voorwand en zijwanden: uit trailtex-stof, aan één kant gecoat en afwasbaar, lichtecht en licht. Raam uit 90 % UV-absorberende raamfolie, spat- en slikranden uit aan beide zijden met pvc gecoate polyester, afwasbaar.

Zijwanden:

worden met een ritssluiting op het dak bevestigd; alle zijwanden hebben grote ramen.

Voorwand:

2-delig en wordt met ritssluitingen aan het dak en de zijwanden bevestigd, met rondboogdeur zijdelings oprolbaar en grote ramen.

Dak:

wordt met frameadapters en ritssluitingen met het dak van uw hoofdtent stevig verbonden.

Frame:

standaard met 25x1 mm stalen frame.
Vermeld bij de bestelling, welke diameter uw tentframe heeft, zodat de frameadapters in de passende maat geleverd worden. Optioneel zijn adapters voor 28 en 32 mm buisdiameter verkrijgbaar.

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:DWT Shadow Modul
Uw waardering