Thule Quickfit

Thule Quickfit

Thule Panorama

Thule Panorama: Groot wooncomfort, clevere innovaties. Het dak is perfect afgedicht dankzij de klemprofielen waarmee u de zijwanden aan het luifeldoek bevestigt. De zijpanelen glijden makkelijk in de klemprofielen en het voorpaneel glijdt in de voorlijst van de luifel. Optimale sluiting door de rits die de voor- en zijpanelen aan elkaar verbindt. De ruimte tussen de wanden van het voertuig en de zijwanden wordt afgedicht met een verstelbaar mastprofiel met dubbele rubberflappen.

 

 

was € 2.670,00 Speciale prijs € 2.299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
306810

 

Thule Panorama, gemakkelijke installatie en bijzonder stevig. 

  • Deze tent biedt uitzonderlijk veel stabiliteit en is tegelijkertijd snel en gemakkelijk te installeren: het voorpaneel is eenvoudig in de voorlijst van de luifel te schuiven, en de zijpanelen worden met een klemprofiel bevestigd.
 
  • AIRTEX® is een doek van 100% polyester aan een kant gecoat met acrylaat en geïmpregneerd met een afwerking op basis van Teflon. Het doek is schimmelwerend, absorbeert nauwelijks vocht en is optimaal waterbestendig. Het vergt weinig onderhoud en is afwasbaar.
 
  • Om aan uw behoefte aan ruimte te voldoen heeft Thule Safari Panorama grotere ramen zodat u een enorm uitzicht hebt en een zee aan licht binnen krijgt. U kunt de voorste ramen ook volledig verwijderen, of ze verticaal openen om als deur te gebruiken, of ze horizontaal openen om frisse lucht binnen de laten. De zijpanelen van de tent kunnen ook als Sun + Rain Blockers gebruikt worden.
 
  • De tent heeft aan beide kanten ventilatieopeningen die optimale luchtcirculatie mogelijk maken als de tent dicht is. Bovendien zijn de twee zijramen voorzien van muggengaas.
 
  • Het voorpaneel dekt de steunpoten af voor een perfecte afwerking.
 
  • De Thule Panorama tent is geschikt voor Thule Omnistor 8000, 5002, 5003, 5500, 5800, 9200, 6200, 6900, 6002 en 6300 

 

Type luifel Cassetteluifel
Verbinding voor tent voor de camper aan de luifelkant Aluminium klemprofiel
Tentmateriaal AIRTEX
Verschillende doekkleuren  X
Caravan  V
Kampeerwagen  V
Kampeerbus  V
Min. montagehoogte (A-hoogte)  2.30 m
Max. montagehoogte ( A-hoogte) 2.75 m
Opbouwtijd snel
Verblijf kort + lang
Gordijnen optioneel accessoire
Wielflap optioneel accessoire
Tochtstrook standaard meegeleverd
Tas luxe tassenset standaard meegeleverd

 

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Thule Panorama
Uw waardering

Voor de juiste A-hoogte te bepalen dient u de onderkant van de gesloten cassette naar de grond toe te meten ( zie tekening hieronder). Bij een camper kunt u het beste bij de achterste velg gaan staan. Type luifel kunt u terugvinden aan de binnenzijde van de cassette waar ook de lengte van de luifel wordt vermeld.

 

 

 

A-Hoogte:

Hoogte van grond tot onderzijde cassette:

 

M

230 - 244 cm

 

L

245 - 259 cm

 

XL

260 - 274 cm