DWT Rain Outside zijwand kampeerbus

DWT Rain Outside zijwand kampeerbus

DWT tochtstrook camperbus

DWT tochtstrook camperbus

DWT Rain Outside zijwand L-VAN

DWT Rain Outside zijwand L-VAN. Heeft u een VAN die met een luifel is uitgerust en bent u op zoek naar bescherming tegen weersinvloeden? Met het “Rain Outside” wandsysteem bieden wij passende wanddelen aan t.b.v. L-VANS waarbij de luifel op een aanbouwhoogte zit van 230-250 cm. Geschikt voor de luifelmodellen van de merken Thule/Omnistor (serie 6300,6200) en Fiamma (serie F80/F65).

 

Ga nu voor duitse topkwaliteit!!

€ 270,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
DWT Rain Outside zijwand L-VAN

DWT Rain Outside zijwand L VAN. Heeft u een VAN die met een luifel is uitgerust en bent u op zoek naar bescherming tegen weersinvloeden? Met het “Rain Outside” wandsysteem bieden wij passende wanddelen aan t.b.v. VANS waarbij de luifel op een aanbouwhoogte zit van 230-250 cm. Geschikt voor de luifelmodellen van de merken Thule/Omnistor (serie 6300,6200) en Fiamma (serie F80/F65).

 • De zijwand kan rechts of links worden gemonteerd en met een spanstang tussen de luifelkast en het voorprofiel worden gespannen.
 • De zijwanden passen perfect op het voertuig met de standaard aandrukband.
 • De voor- en zijwanden kunnen worden aangesloten met behulp van een aansluitadapter (peeskoord en peesprofiel - optie). De aansluit adapter is voorzien van klittenband zodat deze om de staanders van de luifel fixeert kan worden.
 • Alle wanddelen zijn aan de onderzijde voorzien van een dubbele slikrand met daartussen flexibele afspanners. De verankeringspunten zijn dus te verstellen.
 • Getint raamfolie vermindert het zicht naar binnen en zorgt voor aangenaam licht in de luifeltent.
 • Veelal hoogfrequent gelaste naden, robuust en weerbestendig.
 • De gebruikte stof is een polyester stof die aan beide zijden met PVC is bekleed en is volledig wasbaar en rotbestendig.
 • De zijwand is voorzien van een stalen spanstang (25 x 1 mm) hiermee wordt de zijwand opgehangen.
 • Wanddeel met afspanmateriaal, zijwand extra met spanstang.
   
   

 

 

 

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:DWT Rain Outside zijwand L-VAN
Uw waardering

 

zijwand: montagehoogte: uitvaldiepte:  
L-VANS 230 - 250 cm 250 CM € 270,00