Reich Flexibele aansluiting

Reich Flexibele aansluiting

Reich mengkraan keramik carino 33mm

Reich mengkraan keramik carino 33mm

Travellife rolwatertank 21L

De Travellife Rolwatertank 21 L is een compacte kunststof watertank, geschikt voor schoon water of afvalwater. De tank wordt geleverd inclusief afvoerslang en handige montagesleutel. Tijdens jouw vakantie is het prettig om een watertank voor schoon water of afvalwater voorhanden te hebben. De Travellife Rolwatertank 21 L is geschikt voor zowel schoon als afvalwater. 

 

6403720

€ 67,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8712757476381

De Travellife Rolwatertank 21 L is een compacte kunststof watertank, geschikt voor schoon water of afvalwater. De tank wordt geleverd inclusief afvoerslang en handige montagesleutel.

Gemakkelijk te verplaatsen

Tijdens jouw vakantie is het prettig om een watertank voor schoon water of afvalwater voorhanden te hebben. De Travellife Rolwatertank 21 L is geschikt voor zowel schoon als afvalwater. De kunststof tank is daarnaast voorzien van een grote vulopening en een uitschuifbare handgreep. Door de handgreep en de wielen is de tank gemakkelijk te verplaatsen. De watertank wordt bovendien geleverd inclusief afvoerslang en montagesleutel. De rolwatertank heeft compacte afmetingen en past hierdoor door vrijwel ieder serviceluik. De tank is daardoor gemakkelijk in gebruik. Daarnaast sla je ondanks het compacte formaat maar liefst 21 L water op.

Belangrijkste voordelen

  • Inclusief afvoerslang en handige montagesleutel
  • Geschikt voor schoon en afvalwater
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Past door vrijwel alle servicedeuren
  • Inhoud: 21 L

Sla schoon of afvalwater op in de Travellife Rolwatertank 21 L. Door de uitschuifbare draagbeugel en de wielen is de watertank gemakkelijk te verplaatsen.

Merk Travellife
EAN code 8712757476381
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 35,5
Hoogte (cm) 22,5
Lengte (cm) 54,8
Gewicht (kg) 2,3
Garantie 2 jaar

 

Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling:Travellife rolwatertank 21L
Uw waardering